Muhkeita makuja syksyyn kevään sienisadosta.

|

Sienisesonki on ollut kunnolla käynnissä jo jonkin aikaa kiitos lämpimien säiden ja sateiden. Jotta pakkaseen saa tilaa uudelle on kevään satoa syötävä pois alta.

Mahtavan makuinen korvasienimuhennos syntyy varsin yksinkertaisista raaka-aineista. Pari desiä esikäsiteltyjä korvasieniä, sipulia, kuohukermaa ja mausteita. Lisäksi uuden sadon perunaa. Voiko olla enää parempaa.

KORVASIENIMUHENNOS
2 dl esikäsiteltyjä korvasieniä sulatettuna, valutettuna ja hienonnettuna
2 rkl voita
1 sipuli hienonnettuna
2 dl kuohukermaa
1 tl kuivattua rakuunaa
suolaa
mustapippuria myllystä

Sulata voi kasarissa ja kuullota sipuli. Lisää sienet jatkaen kuullotusta kunnes enin neste on haihtunut ja sienet lämmenneet läpikotaisin.

Lisää kerma ja mausteet. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes muhennos sakeutuu. Maista ja säädä maku.

Tarjoile keitettyjen uuden sadon perunoiden kanssa.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature