Muheva tex mex -pata hevosenfileestä

|

Ostin taannon Hullareilta kokonaisen hevosen sisäfileen jonka leikkasin pihveiksi pakkaseen. Fillestä jää kuitenkin aina niitä päätypaloja joille täytyy keksiä jotain muuta käyttöä.


Tällä kerralla heppa pääsi ikäänkuin kotikonnuileen tex mex -henkisen pataruuan muodossa ja samalla tuli taas tyhjenneltyä kaappejakin. Miten tuota materiaalia kerääntyykin...


TEX MEX -PATA HEVOSENFILEESTÄ


200-250 g hevosen sisäfilettä kuutioina (tai muuta nopeasti kypsyvää lihaa)
tilkka oliiviöljyä
1 porkkana suikaleina
1 sipuli suikaleina
290 g keitettyjä kikherneitä (luomu)
4-5 ruskeaa herkkusientä
kourallinen cashewpähkinöitä
1 rkl Santa Maria Fajita Smoky BBQ -mausteseosta
1 tkl Chunky Salsaa
1 punainen chili hienonnettuna
kourallinen tuoretta korianteria hienonnettuna

Kuumenna öljy paistokasarissa ja ruskista huoneenlämpöiset lihakuutiot nopeasti. Laita  syrjään odottamaan.

Kuullota samalla pannulla sienet, porkkana- ja sipulisuikaleet nopeasti ja lisää chili, salsa, pähkinät sekä kikherneet. Lisää lihakuutiot, mausta fajita-mausteella, korianterilla ja anna hautua muutama minuutti.

Tarjoile vaikka basmatiriisin kera. Ruokajuomaksi sopii raikas olut.


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature