Kuumat karjalaiset street food -tyyliin

|

Ruoka.fi ja Moilas gluteenittomat riisipiirakat kutsuivat mukaan Tuunaa piirakka-kisaan tuunaamaan uutuuspiirakoita herkullisilla lisukkeilla. Uusissa Moilas-riisipiirakoissa on runsaasti riisipuurotäytettä kiedottuna tattari- ja riisijauhoista leivottuun ohueen kuoreen. Ne ovat yhtä herkullisia ja meheviä kuin perinteiselläkin reseptillä leivotut riisipiirakat ja sopivat monenlaisten herkkujen pohjaksi tai maistuvat ihan sellaisenaankin.

Tässä reseptissä on aitoa katuruoka tunnelmaa! Frittimuikut voi korvata myös esimerkuksi savusilakalla, makkarasuikaleilla, leikkeleillä tai marinoiduilla kasviksilla.


KUUMAT KARJALAISET

Tillimajoneesi:
1 dl hyvää majoneesia
0,5 ruukkua tuoretta tilliä

Hienonna tilli hyvin ja sekoita majoneesin joukkoon. Anna tekeytyä viileässä.

Pikkelöity punasipuli:
1 punasipuli
0,5 dl kasviöljyä
0,5 dl siideriviinietikkaa
2 rkl sokeria
hyppysellinen suolaa
mustapippuria myllystä

Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi.
Kuumenna liemen ainekset ja lisää liemeen sipuliviipaleet, sekoita ja anna marinoitua ainakin tunti tai mielellään seuraavaan päivään.

Voissa paistettuja tai frittimuikkuja
Moilas gluteenittomia riisipiirakoita

Kypsennä Moilas piirakat pakkauksen ohjeen mukaan. Puolita piirakka.
Kuumenna muikut paistinpannulla nopeasti.


Kokoa karjalaiset lisäämällä piirakan puolikkaalle pikkelöityä punasipulia, frittimuikkuja ja tillimajoneesia. Laita toinen piirakanpuolikas päälle ja nauti välittömästi!


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature