Avokado-skagenröra

|

Bongasin Sikken ohjelmasta tämän verrattoman uudentyyppisen skagenröra-reseptin. Se on perinteistä versiota raikkaampaa ja vähemmän rasvaista. Mielestäni tahna sopii myös kerrosvoikkareihin ja voileipäkakkuun täytteeksi.

Tein alkuperäiseen reseptiin joitain muokkauksia mm. muuttaen osan majoneesista kreikkalaiseksi jogurtiksi.

AVOKADO-SKAGENRÖRA
0,5 kypsää avokadoa
0,5 punasipulia hienonnettuna
200g perattuja, sulatettuja sekä valutettuja katkarapuja
1 rkl majoneesia
2 rkl kreikkalaista jogurttia
2 rkl tilliä hienonnettuna
1-2 tl sitruunamehua
1 chili hienonnettuna
mustapippuria
suolaa

saaristolaisleipäviipaleita

koristeluun:
tillinoksia
ravunpyrstöjä

Hienonna rapuja hieman veitsellä. Survo avokadon hedelmäliha kulhossa ja lisää loput ainekset ja mausta. Sekoita varovasti tasaiseksi. Maista ja säädä maku. Annostele tahnaa saaristolaisleipäsiivuille ja koristele ravunpyrstöillä ja tillinoksilla.

Takaan että nämä leivät eivät kauaa tarjolla vanhene!


Sikken alkuperäinen resepti löytyy täältä.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature