Keittiökaveri toi hyvää ruokaa kotiovelle.

|
Firman joululahja henkilökunnalle oli viimeksi mitä ilahduttavin yllätys - kotiin kuljetettu ruokakassi Keittiökaveri-ruokakassipalvelulta.



Keittiökaverin valikoimasta löytyy herkullisia reseptejä sisältävät ruokakassit kolmelle tai viidelle päivälle ja vaihtoehtona hedelmäkassi. Melkoista helpotusta siis arkeen. Se onkin ollut perustajien Susanne Lindroosin ja Markus Haakanan ajatuksena. Ei alitusta miettimistä mitä laittaisi perheelle ruoaksi. Ei väsyneenä töiden jälkeen kaupassa sukkulointia ja kassajonoissa odottelua. Sen sijaan laatuaikaa itselle ja perheen kanssa. Mukavaa kokkailua vaikka yhdessä selkeillä resepteillä, laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista. Ja minusta ihan kohtuuhintaista. Viiden päivän ruokien raaka-aineet ja valmiiksi mietyt reseptit 90 euroa kotiin kannettuna.


Keittiökaveri toimittaa Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Kirkkonummi alueille. Toimitukset maanataisin ja torstaisin, joten voi valita helpottaako arki- vai viikonloppuruuanlaittoa.


http://www.keittiokaveri.fi/fi/etusivu/



Oma lahjakortti sisälsi yhden ruoan neljälle ja valita sai neljästä eri vaihtoehdosta. Itse päädyin sitruuna-valkosipulikanan raaka-aineet sisältäneeseen kassiin.
Lopputuloksena oli nopeatekoinen ja maukas ateria, joka sopi niin arki-iltaan kuin vaikka viikonlopuksikin. Varsinkin tykästyin ruusukaalin ja granaattiomenan liittoon salaatissa.


Ruokassini sisälsi:
1 pkt kanafileitä (4 kpl)
1 ruukku persiljaa
1 kpl sitruuna
1 rasia ruusukaalia
1 kpl granaattiomena
900 g Rosamunda-perunaa


Lisäksi kotoa pitää löytyä:
suolaa, mustapippuria, valkosipulia, öljyä ja hunajaa



KEITTIÖKAVERIN SITRUUNA-VALKOSIPULIKANA
45 minuuttia, 4 annosta


Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Lämmitä vettä kahdessa kattilassa.


Perunat: Pese ja lohko 900 g perunaa ja keitä lohkoja kevyesti suolalla maustetussa vedessä n. 5 minuuttia.


Leikkaa pois ruusukaalien tyvet ja leikkaa ruusukaalit kahtia. Poista päälimmäiset lehdet. Keitä ruusukaalin puolikkaita n. 4 minuuttia.


Valuta perunoiden keitinvesi ja laita lohkot uunilellille. Mausta 1/4 tl sormisuolaa ja valuta päälle 1 rkl oliiviöljyä. Paista uunissa n. 20 minuuttia.


Kana: Raasta sitruunan kuori ja hienonna 1 ruukku persiljaa. Sekoita kulhossa 2 tl öljyä ja puolet persiljasilpusta, sitruunankuoriraaste sekä 1 hienonnettu valkosipulin kynsi.


Laita kanafileet uuninkestävään vuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä yrtti-öljyseos fileiden päälle. Laita vuoka uuniin perunoiden viereen, kun perunoiden paistoaikaa on jäljellä 15 minuuttia.


Salaatti:  Valuta ruusukaalin keitinvesi ja anna niiden jäähtyä hieman. Leikkaa granaattiomena neljään osaan ja koverra siemenet kulhoon. Asettele ruusukaalit vadille ja ripottele granaattiomenan siemenet päälle.


Kastike: Sekoita kulhossa keskenään 1 rkl sitruunamenua, 2 rkl oliiviöljyä, loput persiljasta, 1 tl hunajaa ja 1/2 tl sormisuolaa. Kaada kastike salaatin päälle.


Itse tein resptiin sen verran säätöä, että tuplasin salaattikastikkeen määrät persiljaa lukuun ottamatta. Sitruunaa voi myös lisätä jos haluaa happoa lisää.


Lisäksi pidin perunoita viimeiset pari minuuttia grillivastuksen alla ylälämmöllä, että sain kauniimman paistopinnan.


Ensi kerralla kun tätä teen itse, laitan myös kanojen paistovuolaan vaikka vähän voita messiin pohjalle. kanoista tulee hieman kastiketta paiston yhteydessä, mutta lisääkin olisin kaivannut. Perunat kun olivat sellaisenaan melko kuivia.


Mutta kaikenkaikkiaan aivan mahtava ateria! Suosittelen sekä reseptiä, että myös tuota ruokakassipalvelua lämpimästi.





Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature