Kanttarellipasta

|
Sienikummini Museokadulta muisti minua taas viime viikonloppuna 10 litralla tuoreita kanttarelleja. Ilta kului leppoisasti niitä pakkaseen säilöessä. Muistan häntä vastavuoroisesti huomenna rasiallisella valkosuklaa-mansikka macaronseja. Näin tämä vastavuoroisuus toimii :-D



Siinä kanttarelleja paistaessa syntyi samalla tämä herkullinen kanttarellipasta.

KANTTARELLIPASTA
Kastike:
1,5 litraa tuoreita kanttarelleja
+ muutamia pieniä kanttrelleja
2 rkl kirkastettua voita
2 salottisipulia
2 rlk vehnäjauhoja
2 dl kuohukermaa
valko- ja mustapippuria
suolaa
rakuunaa

1 pkt tuorepastaa
2 litraa vettä
suolaa

Hienonna sipuli ja kuullota sitä hetki voissa pannulla. Lisää paloitellut kanttarellit ja kypsennä kunnes enin neste on haihtunut. Ripottele joukkoon vehnäjauho, kypsennä hetki käännellen ja lisää sitten kerma. Mausta ja anna hautua 10 minuuttia. Paista pienessä pannussa koristeeksi tulevat pienet kanttarellit voissa.
Valmista pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita kastike pastan joukkoon. Tarjoile ja koristele tuoreella tai kuivatulla rakuunalla sekä paistetuilla pienillä kanttarelleilla.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature