Pentterispesiaali 5: Pihviä Högsårassa

|
Illan alkuruoka


Meille sattui oikein mukava "ei niin kuuma" kesäpäivä Högsåran vierailulle. Lounas ja perinteiset kakkukahvit tietysti Farmors Caféssa, josta jo aiemmin kirjoitinkin.

uimarannalla

Näkymä saunan terassilta
Illallinen tuttuun tapaan omassa veneessä. Ensin päästiin sataman omaan saunaan lämmittelemään. Oli muuten aika vänskä suihkusysteemi kehitetty pesutilaan.


Alkuruoka nautittiin ulkosalla takakannella. Parmankinkkua ja (melonin puuttuessa) kypsiä nektariineja ja kirsikkatomaatteja. Toimi oikein mainiosti. Tässä se taas nähtiin, ettei kannata jämähtää tuttuihin kaavoihin väkisin.



Ilta kylmeni sen verran, että päätimme suosiolla siirtyä pääruoalle salonkiin. Listalla oli perinteinen naudan ulkofile vuohenjuustolla sekä lämmintä perunasalaattia.

HÖGSÅRAN LÄMMIN PERUNASALAATTI
10 uutta perunaa keitettynä
3-4 retiisiä
1/2 punasipulia
1 sipulinvarsi
6 vihreää kivetöntä oliivia
öljyä
rucolaa tai muita yrttejä
suolaa
mustapippuria

Paloittele perunat, viipaloi retiisit ja hienonna punasipuli sekä sipulinvarsi. Suikaloi oliivit. Sekoita kulhossa öljyn ja mausteiden kera. Tarjoa heti.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature